2020 Március 2-től új üzletünkben várjuk a Sztráda üzleti parkban, Tatabánya-Vértesszőlős, Gerecse út 2.

Házhozszállítás

 

Webáruházunkban REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL adhat le rendelést!


Legalább 3 db termék rendelése esetén a házhoz szállítás költsége: 990 Ft/db

Legalább 2 db termék rendelése esetén a házhoz szállítás költsége: 1.300 Ft/db

1 db termék rendelése esetén a házhoz szállítás költsége: 1.600 Ft

Utánvét díj a futárnál történő fizetés  esetén kerül felszámításra: 300 Ft/db

 

Tisztelt Ügyfeleink!


Általános szerződési (vásárlási) feltételek

AZ ELADÓ:

Weltgumi KFT. (Weltgumi Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)
Cím: 2800 Tatabánya, Dózsa György út 36.
Telefonszám: +36/34/30-60-60
Cégjegyzék szám: Cg 11-09-003876
(Vezetve a Tatabányai Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában)
Adószám: 11195447-2-11
Csomagküldő nyilvántartási szám: C/003950

Áraink forintban, a termékadatlapon EURO-ban is feltűntetésre kerülnek és, tartalmazzák az ÁFA-t!


A VÁSÁRLÁS MENETE:

♦ Webáruházunkba NEM szükséges regisztrálnia a vásárláshoz.
♦ A kiválasztott terméke(ke)t a mennyiség megjelölését követően a kosár gombot megnyomva lehet megvásárolni.
♦ Ha végzett a termékek kosárba helyezésével a jobb oldali sávban található piros rendelés gomb segítségével véglegesítheti rendelését.
♦ A képernyőn megjelenő adategyeztető ablakokban kell megadni a számlázási címet és a szállítási címet. Ezeknek nem kell megegyezniük. Kérjük, olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben át tudják venni a teméket. (pl.: munkahely)
♦ Ne felejtse el bejelölni, hogy házhozsszállítást kér, vagy pedig üzletünkben veszi át a terméket!
♦ Az adatok hibátlan kitöltésénél a sorok végén zöld pipa jelenik meg. Kérjük, ellenőrizzék, hogy valamennyi adatot (helységnév, utca, házszám) pontosan adtak-e meg. Hiba esetén piros jelzés jelenik meg.
♦ A rendelés elküldése gomb megnyomását követően a lap tetején zöld sávban jelenik meg az információ, miszerint rendelését rögzítettük és erről tájékoztató emailt küldtünk. Ha piros sáv jelenik meg, akkor tartalmazza a rendelés során elkövetett hibát, ami alapján javítani lehet. A sikeres vásárlásról a rendeléskor megadott email címre visszaigazoló levél érkezik. Mivel a biztonsági beállítások mindenkinél eltérőek, ezért előfordulhat, hogy levelünk a spam mappába kerül. Feladó minden esetben a Weltgumi KFT.
♦ Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk.
♦ A garnitúrában lévő könnyűfém felnikre csak 4db-os rendelést tudunk felvenni. (Hiánypótlás esetén, kérjük, telefonáljon 06-34-30-60-60 vagy 06-30-567-0534) Gumiabroncsok esetében egyes ritka méretek/kifutó modellek esetében, a minimálisan elfogadott mennyiség 2db vagy 4db lehet.


FIZETÉS

1. futárnál készpénzzel (van utánvét költség)

2. futárnál bankkártyával (van utánvét költség)

3. online bankkártyával előre (nincs költsége)

4. átutalással előre (nincs költsége)

A megrendelt termékek árát a vevő teljesítheti online bankkártyás előre fizetéssel vagy előre utalással. Házhozszállítás esetén a futárnak fizetheti készpénzben, vagy bankkártyával utánvétes számla ellenében. Amennyiben előre utalásos fieztési módot választja, akkor a rendeléskor megadott email címre küldjük a .pdf számlát a szükséges adatokkal. Speciális termékek esetén a teljesítést, előleg megfizetése esetén végezzük. A termékek személyes átvétele esetén lehetőség van bankkártyás és készpénzes fizetésre. American Express bankkártyát nem tudunk sem online fizetésnél, sem az üzleti terminálunknál elfogadni.


DPD

Házhozszállítás/ ÁRU ÁTVÉTELE:


A megrendelt termékeket a visszaigazolást követően a DPD futárszolgálattal házhoz szállíttatjuk, vagy telephelyünkön a nyitva tartási idő alatt át lehet venni azokat. Megrendeléskor lehetőség van a személyes átvételt megjelölni. A csomagok elindításakor ügyfeleink email értesítést kapnak a megadott címen. A személyes átvételt választó ügyfeleink a raktáron lévő termékeinket nyitva tartási időben tudják átvenni, a rendelésre beérkező termékek átvételéről telefonon értesítést adunk.

Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a fuvarokmány aláírásával igazolja a hiánytalan, és sérülésmentes teljesítést.A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított tizennégy napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az Weltgumi Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő tizennégy napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli. Az eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.

Az egyszer összeszerelt könnyűfém felni használt terméknek minősül, ezért javasoljuk, hogy minden esetben szakszervizben, a gumiabroncsok felszerelése előtt próbálják fel a megvásárolt felnit gépjárművükre. A már egyszer összeszerelt felnit nem vesszük vissza.

Teljes szabályzat: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A küldemény átvevője köteles a szállítmányt a futár jelenlétében megvizsgálni. A külső csomagoláson észlelt felismerhető károk esetén azt felbontani. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben a felismerhető hiányosságokról, egyéb károkról a futárral közösen jegyzőkönyv készül. Minden kézbesítő futárnak kötelessége jegyzőkönyvet készítenie a sérülésről, azonban, ha ez bármilyen okból meghiúsulna, a küldemény átvevője jelezheti aláírásakor a neve mellett a "sérült" szóval is. Amennyiben a csomagolás sérült, és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Kérjük az esetleges kárt haladéktalanul bejelenteni az eladó felé is elérhetőségeinek egyikén. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Cégünk az általa eladott új termékekre 12 hónap jótállást vállal. Az ettől eltérő jótállási idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a jótállás csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. Szélsőséges út és használati körülmények esetében az eladó fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

A garanciális igény nem érvényesíthető:

- helytelen tárolás miatti hibákra,

- a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,

- a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,

- javított abroncsokra,

- nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,

- baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,

- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.


Hatóságok elérhetőségei:

- Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve, 2800 Tatabánya, Bárdos László u. 2. Tel.: (34)512-720

- Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége, 2800 Tatabánya, Bárdos László u. 2. Tel.: (34)309-303

- helyi Önkormányzat jegyzője

- Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal, 1124 Budapest, Németvölgyi út 37-39. Tel.(1)458-5800

- Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület, 2800 Tatabánya, Fő tér 36. Tel.: (34)513-010

- Budapesti Békéltető Testület, 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310. Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.

 

 

Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A Weltgumi Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

A tévedés, az árváltoztatás, és az elírás jogát fenntartjuk!

Köszönjük, hogy minket választott!

* -al jelölt mezők kitöltése kötelező