ContiSafe3

Defekt vagy baleset esetén hívja a ContiSafe3 Ügyfélszolgálatát:

+36/1-465-3786


Mi az a ContiSafe3TM?

ContiSafe3

A mindennapi közlekedésben időről-időre adódhatnak kellemetlen, megjósolhatatlan szituációk. Ezek közé tartozik egy defekt, egy váratlan meghibásodás, vagy vészhelyzet. A Continental éppen ezért tette elérhetővé a „3x-os biztonság 1 áráért” szlogennel ellátott, ContiSafe3 szolgáltatási csomagját. A ContiSafe3 rendkívül kedvező áron vásárolható meg, figyelembe véve, hogy a kedvezményezettek egyszerre több, egyenként is nagy értékű szolgáltatás igénybevételére lesznek jogosultak.


A ContiSafe3TM egy új, Magyarországon egyedülálló szolgáltatási csomag, mely magában foglalja az assistance-szolgáltatást, a defektgaranciát, illetve a balesetbiztosítást*, mindössze 3.990,- Ft fogyasztói ártól mérettől függően.  Így az utazás legteljesebb biztonságát nyújtja Önnek 2 éven át.


A ContiSafe3 szolgáltatási csomag a fenti három elemből áll. A defektgaranciával a sérült abroncs javítása illeltve a kopás arányában a cseréje oldható meg. A Europ Assistance-nak köszönhetően pedig egész Európára kiterjedő autómentési szolgáltatások vehetők igénybe. Ez utóbbi jelentősége abban rejlik, hogy a magas színvonalú, professzionális szolgáltatói háttérnek köszönhetően, a defektet elszenvedő autóvezetőnek lényegesen kevesebb időt kell az útszélén töltenie balesetveszélyben. A harmadik elem, a balesetbiztosítás keretében pedig az autó minden utasának költségei megtéríthetők egy esetleges baleset esetén.

ContiSafe3 szolgáltatási csomag igénybevételéhez a járműtulajdonosoknak mindössze vásárolniuk kell egy garnitúra (minimum 4db), a Continental-csoporthoz (Continental, Semperit, Barum) tartozó ÚJ személy, kisteher vagy országúti mintás 4x4 gumiabroncsot online vagy személyesen, és valamely szerződött partnernél felszereltetni. A szolgáltatási csomag kedvezményes áron, mindössze 3.990 Ft-tól vásárolható meg mérettől függően, mely a regisztrációtól számított 2 éven át az utazás biztonsággal teljes élményét nyújtja az autósoknak.

 

ContiSafe3 megvásárolom!


ContinentalSemperitBarum



 

 


* További részletek és regisztrációs felület: www.contisafe3.hu

 


ContiSafe3 szórólap 1. oldalContiSafe3 szórólap 2. oldal

 




 

* -al jelölt mezők kitöltése kötelező