Gumiszerelés, centrírozás

Gumiszerelés, centrírozásSzervizünk két emelőpadon végzi a gépjárművek szakszerű emelését. Rendelkezünk még további beállókkal a kisteher és terepjáró gépjárművek szereléséhez. Három gumiszerelő gépünkön végezzük a gumiabroncsok felnire le-és felszerelését. Az acél-és struktúr keréktárcsák mellett alu keréktárcsák szerelését is vállaljuk 22” méretig.
Három precíziós centrírozó gépünkön, minőségi keréksúlyokkal egyensúlyozzuk ki a kerekeket. Az EU szabályoknak megfelelően csak cink súlyokat használunk. Az alufelnik centrírozását ragasztott súlyokkal végezzük, hogy az alukerekek esztétikailag kifogástalanok maradjanak. Különleges szolgáltatásunk a „francia centrír”, amelyet speciális adapter segítségével végzünk el a zárt közepű felniken.
A szerelést követően ügyfeleinknek több választási lehetősége is van. A Weltgumi Kft. vállalja gumiabroncsok és szerelt kerekek szezonális tárolását. Ha elviszi ügyfelünk a gumijait, kerekeit, rendelkezésre állnak megfelelő méretű gumitároló zsákok a csomagoláshoz és szállításhoz. Új gumiabroncsot vásároló ügyfeleink a selejt gumiabroncsokat díjmentesen telephelyünkön hagyhatják.
Defektjavítást a hiba természetének megfelelő módszerrel, jó minőségű kellékanyagokkal végzünk. A defektjavításhoz szervizünkbe nem szükséges előre bejelentkezni.

A szolgáltatások díjai megtekinthetők ITT.

 

 

* -al jelölt mezők kitöltése kötelező