Ápoló készítmények, javító eszközök

Ápoló készítményekGumiápoló

A gumiápoló készítményeket (gumiápoló spray, gumiápoló hab) az időjárás viszontagságainak kitett gumiabroncsok (autó, motorkerékpár, kerékpár), ápolására ajánljuk. A gumik öregedését gátolják, visszaadják rugalmasságát és felfrissítik színét. Kiválóan alkalmasak valamennyi típusú gumiabroncsok alapos tisztítására, és ápolására. Gondoskodásunknak köszönhetően megőrizhetjük a gumik rugalmasságát és meghosszabbíthatjuk élettartamukat is.

Felnitisztító

Alu- és acélfelnik kímélő és hatékony tisztítására alkalmas. Letisztítja és maradéktalanul eltávolítja a fékbetétport és az egyéb szennyeződéseket. Ezáltal a víz, a só és a szennyeződés a kezelt felniről egyszerűen lepereg. Az ultra vékony és tartós védőréteg csökkenti az újra beszennyeződést, illetve a kosz és a fékpor rátapadását a kezelt felnire.Megakadályozza az újabb makacs szennyeződések kialakulását. A rendszeres ápolás következtében a felni fényes marad és élettartama meghosszabbodik. Különösen az automosóban történő mosás előtt ajánlott a felhasználása.

KiegészítőkDefektjavító

Mi történik defektspray használata közben, után? A flakonban egy speciális folyadék (hatóanyag) van, mely a kifújás pillanatában habbá változik. Ez a hab a gumi belső felületén egyenletesen szétterjed és eltömíti a kisebb lyukakat. A folyadék a habosodás közben gáznemű anyagot termel, mely következtében a kerék felfúvódik.  A gumi megfelelő nyomását természetesen ellenőrizni és helyreállítani szükséges a lehető legrövidebb idő alatt.  A hatóanyag a gumit nem rongálja, ezért az szakszerű javítás után tovább használható. A spray-vel történő javítás nem végleges, mert az a gyors és kényelmes továbbhaladást teszi lehetővé, nem a gumi javítását. A használat után pár tíz kilométer (kb. 50km) belül gumijavító műhelyben végeztesse el a defekt szakszerű javítását.  A használat közben ügyeljen arra, hogy a palack tartalma rendkívül gyúlékony (F+ tűzveszélyes osztályba sorolva) és erről tájékoztassa a gumi javítóját is!

Pótkerék helyett

Napjainkban gyakran előfordul, hogy az új gépjárműveket pótkerék, mankókerék nélkül adják át a tulajdonosnak. Ebben az esetben célszerű a gépjárműben tartani egy kompresszoros defektjavító készletet. A készlet magában foglalja a defektjavító folyadékot, és a folyadék bejuttatását megkönnyítő kompresszort. A szett ára 12.990 Ft bruttó. A szett megrendeléséhez, kérjük, írjon nekünk.

Fújható fólia

Bevezető áron kínálunk fújható dekorfólia szettet matt fekete és ezüst metál, grafit és piros színekben, azonnal, készletről! Minden más színt is tudunk teljesíteni rendelésre!A szett ára 12.500 Ft bruttó. A szett tartalma: 2x400 ml fújható fólia (4 felnihez elegendő) + felnitisztító + maszkolópapírok + kesztyű Házhoz szállításhoz (1500 Ft) kérjük, írjon nekünk.

Kerékkulcs, nyomásmérő, gumiszsák, láthatósági mellény kapható.

 

 

 

* -al jelölt mezők kitöltése kötelező